26 Kasım 2016 Cumartesi

KONYA BİYOMETRİK FOTOĞRAF ÇEKİMİ Foto Yaprak 0332 237 55 44

Konya'da en doğru ve en hızlı biyometrik fotoğraf çekimi için Kulesite Emniyet Müdürlüğü karşısında Foto Yaprak olarak hizmet vermekteyiz. Biyometrik fotoğraflar ; 

Pasaport
Ehliyet
Kimlik
Vize
Özel Güvenlik Sertifikası
PMYO(Polis Meslek Yüksekokulu)
Avukatlık Ruhsatnamesi
Avukat ve Stajyer Kimlikleri
gibi yerlerde kullanılmakta ve ilgili kurumlarca istenmektedir.



Biyometrik Fotoğraflar ;Standartları ICAO(Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü) tarafından belirlenen ve makinada okunabilen,seyahat belgelerinde kullanılan yüksek kaliteli,belli ölçüleri ve özellikleri olan ve yüz biyometrisinin tespit edilebildiği fotoğraflardır.



Başvuru sırasında kullanılacak fotoğrafların tarayıcı tarafından algılanabilmesi için mutlaka 50 mm x 60 mm ebatında olması gerekmektedir. Bu nedenle, aşağıda örnekli resimlerle açıklanan özellikte olması şartıyla, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tavsiye edilen vesikalık fotoğraf ebatı 50 mm x 60 mm olarak belirlenmiştir.
Bu ebatlardan daha küçük ebatlarda fotoğraf getirilmesi halinde başvuru tamamlanamamakta veya başvuru tamamlansa bile bu pasaportlar tanzim sırasında kalite kontrolden geçemediği için iptal edilebilmekte, bu durumda da yeniden başvurmanız gerekebilmektedir.
Bebekler ve Çocuklar içinde istenilen kriterlere uygun fotoğrafçekimi yapmaktayız.
Foto Yaprak - 0332 237 55 44
Musalla Bağları Mah.Telgrafçı Hamdibey Cad. Gani Sitesi No:2/C (Kulesite Emniyet Müdürlüğü Karşısı) Selçuklu/KONYA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...